ALS – folk der får det bedre

ALS frontkæmpere

Rundt om i verden er der faktisk mennesker der formår at få det bedre med ALS sygdommen eller blive så meget raskere at det er “værd at skrive hjem om”.

Der er ikke mange men det er værd at skrive om

Jeg giver 3 gratis coaching session til den første der kommer med ALS
Du skal selv kunne gøre en forskel. For det kræver tid og viljestyrke. Vi skal se have coaching kan gøre til at fjerne din stress

37 år med ALS

Især i den første video kan du høre om en kvinde der har brugt mentalt arbejde, som en vej tilbage til bedre helbred. At håndtere dine traume og stress kan hjælpe kroppen med at komme sig.

Du kan også se hendes træne hårdt for genvinde fysisk styrke.

 

 

En af de værste sygdomme i dag er ALS.

Her er det ikke kun tale om en kronisk sygdom. De mennesker der har den skal også håndtere en meget negative overbevisning om, at de kun vil overleve i nogle få år. Vi kender alle Stephen Hawking, og at han levede et helt langt liv. Vi har en i nabolaget, der har levet med denne sygdom i mere end 30 år, så vi burde give ethvert menneske en fair chance.

Uanset hvilken sygdom du har, kan du se denne video og komme tættere på en ny mere positiv overbevisning, der kan hjælpe dig.

Stop med at fortælle syge mennesker hvor mange år de har tilbage og hvor dårlige de kan blive. Alle har brug for håb og alle har mulighed for at slippe for stress i deres liv og derved få det bedre..

Online kursus

Jeg er i gang med at producere et online kursus i HOPE Coaching hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre

Workshops

Lær at reducere dine stress-related symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen? I can enten have mig med  You can join the online tool I have that allow us to have close to normal classroom training

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *