Er Parkinsons sygdom uhelbredelig?

Er Parkinsons uhelbredelig?

Er du rigtig ked af din diagnose?

Har du tid og vilje til at gøre noget?

Jeg har flere klienter med diagnosen Parkinson, som er på nedtrapning fra deres medicin, fordi mange af symptomerne er stress relaterede. Denne del af symptomerne kan jeg hjælpe dig med at fjerne.

Hvorfor tror du dans og boksning hjælper?

Til dig der er i tvivl, så læs nedenstående materialet. Ligesom det er ved at være accepteret at motion, dans og meditation kan gøre en forskel, således kan stress reducering og terapi gøre en kæmpe forskel i dit liv. Lad nedenstående argumenter og artikler komme dig selv til gode.

Hvad nu hvis sygdommen ikke er kronisk? Hvad nu hvis videnskaben bare kigger et forkert sted?

Danske eksempler

Hvordan kan jeg være sikker på at der kan gøres noget? Der er faktisk eksempler på at folk bliver raske. Når en person kan blive rask kan andre også blive raske:

Der findes ikke mange eksempler I Danmark på folk der bliver raske. Søg på engelsk i stedet og du vil finde en del.

Canabis og RO

Her er et link til en lille video om Larry, der får medicinsk canabis og ikke har symptomer 3 minutter efter indtagelse. 

Måske Parkinson ikke er så degenerativt, som hidtil troet. Hvis det var det, kunne han ikke få det bedre bare 5 minutter. Det er faktisk ikke for at få dig til at tage canabis, at jeg linker til dette klip, jeg vil hellere lære dig hvordan du kan få en ny livsstil, hvor du bliver raskere og raskere og opnår samme ro som Larry har, når han er skæv af canabis.

  • Det tager tid at turde tro på det kan være anderledes end lægerne siger. Når den tid kommer:

  • Er du velkommen til at bestille et forløb hos mig, så jeg kan lære dig de værktøjer, du kan bruge for at få det bedre.
  • Hvis du er med i en patientgruppe, kan jeg holde foredrag eller kursus for jer.

Få håbet tilbage:

Her en artikel om at stress kan udløse Parkinsons. Hvis sygdommen i virkeligheden skyldes stress kan du få det bedre ved at mindske din stress!!.

Herunder endnu et par argumenter for at Parkinson er anderledes end lægerne tror:

  • Her er en artikel, som fortæller at Parkinson kan diagnosticeres tidligt ved sleep behavior disorder (REM-søvns-adfærdslidelse) (= mareridtsagtig aktivitet i hjernen)
  • Her er en artikel, som fortæller at PTSD er kendetegnet ved sleep behavior disorder (Vi accepterer fuldt ud at folk med PTSD har mareridt.)

Måske de to sygdomme er mere i familie med hinanden end vi tror nu?
Måske Parkinson er en slags PTSD?
Måske har du været ude for en skade da du var ung, som gav dig en slags stress skade?

Måske de to sygdomme ligner hinanden mere end vi tror nu, siden det samme apparat kan behandle to forskellige sygdomme?

Ja kort sagt, så mener jeg at Parkinson har meget tilfælles med depression og PTSD og andre stress sygdomme. Hvis du åbner op for at det kunne være en mulighed er der lige pludselig mange ting du kan gøre for at blive rask. Herunder opremser jeg websider der indeholder oplysninger for dem der vil gøre mere. Der er ikke kun EN vej til at få det bedre, for vi er alle forskellige. Nogle kan spise sundere, nogle kan bevæge sig sundere og nogle har arbejdet med tungmetaller og andre har emner i nutid og fortid som vil give øget velvære at få forarbejdet. Og det er her jeg kommer ind i billedet.
Jeg holder gerne et foredrag om mine meninger, evt. på Skype, hvis du kan skaffe flere tilhørere.

Her er for dig der vil bevæge dig væk fra Parkinson. At motionere gør dig gladere og sundere. Derudover så forbruger træning adrenalin, så din krop kommer i ro igen for en tid. Når din krop er i ro producere den dopamin og mange gode processer går i gang.

Lilian Sjøberg

Jeg er biolog, Coach og terapeut og med mig får du en unik kombination af biologisk viden om krop og helbred sammen med effektive metoder til at fjerne stress i dit liv. Jeg har flere Parkinson klienter som mine kunder og har således et lille speciale i kroniske sygdomme.

Jeg har udviklet et effektivt koncept jeg kalder for hope coaching, som giver en systemtisk tilgang til reduction af stress

Online kursus

Jeg er i gang med at producere et online kursus i HOPE Coaching hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre

Workshops

Lær at reducere dine stress-related symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen? I can enten have mig med  You can join the online tool I have that allow us to have close to normal classroom training

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *