Briller – måske ikke for altid

At gå med briller kan også betegnes som en kronisk tilstand. Men derfor behøver du ikke nødvendigvis at finde dig i den.

Først kommer der teori om hvorfor øjet faktisk fungere helt fint, men at musklerne bare er slappe eller for stramme. Hvis du massere dine øjenomgivelser langsomt vil du se at dit syn ændre sig. Jeg kan få perfekt syn hvis mine øjne påvirkes på en bestemt måde. Det er altså ikke mit syn der fejler noget men min evne til at stille skarpt, og det er jo musklerne der styrer det.

Herunder er der øvelser du kan bruge. Problemet er bare at hvis du bruger briller samtidig, så tvinger du øjnene tilbage på den forkerte plads, så det er derfor nærmest umuligt at gøre noget ved, hvis du f.eks. kører bil, hvor synet skal være perfekt.

Så er der den sidste hurtel som jeg synes de glemmer lidt. Hvorfor får man forkert syn i første omgang. Det kan skyldes traumer som de nævner under folk der skeler. En voldsom oplevelse der sætter sig i en eller flere muskler i kroppen. Jeg tror det er derfor det kan være så svært at træne øjet op igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *