Behandling af Corona Senfølger

Corona Senfølger

Jeg har lagt mærke til de mange forskellige senfølger efter Corona. Mange af dem overlapper med typiske tegn på stress. Så som Tab af lugtesans og smagssans. Derfor blev jeg nysgerig og spurgte efter testpersoner i en gruppe med senfølgere på facebook.

Jeg har nu behandlet 3 danskere og en Amerikaner.
3 af 4 fik halveret eller helt fjernet deres Corona Senfølger.

Jeg lægger videoer op på denne side efterhånden som de bliver færdig

Klik rundt på min blog og få en ny opfattelse af sygdomme

133792804_3662986620391438_4019338061254248_o

Covid senfølger testen

Du har hørt om Kæmp, Flygt og Frys. De biologiske instinkter, som alle dyr og mennesker er underlagt.
Et sygdomsforløb som Corona kan give mærkelige bivirkininger. Rigtig mange af dem skyldes din krop går ind i instinkterne for at passe på dig.
Frygten for sygdommen, dødsangsten og disse ubevidste instinkter spiller os et pus.
Kroppen holder op med at fungere ordentlig og forbereder os på det værste.
Denne naturlige instinkt reaktion tager vi alvorligt i min coaching og nulstiller den.

Online kursus

Tag dig selv og dine symptomer alvorligt.

I kursus lærer du at komme af med denne instinkt stress.
Når du har lært disse simple strategier behøver du aldrig mere frygte at ende med kroniske sygdomme. Langt de fleste er faktisk så stress-relaterede at du kan undgå at få dem.
Kurset er på engelsk.  Mit engelsk er letforståeligt og jeg laver danske QA sessions hver uge.
Se mere her

133792804_3662986620391438_4019338061254248_o

Vil du have det bedre?

🦉🌱📈 Corona Senfølger – Effektiv behandling – via Zoom
——————————————————————-
Alternativ behandling til dig der har lagt mærke til at dine Corona senfølger svinger i intensitet fra dag til dag. Der må jo være en grund og den finder vi sammen.
Jeg har test mine metoder på Personer Corona senfølger og de virker.
🎯📢🤩 RObyggeren.dk tilbyder:

  1. Terapi behandling via Zoom. Fjern stress og få færre senfølge symptomer
  2. Online kursus i hvad du selv kan gøre for at undgå stress symptomer i fremtiden.

PRIS
Lige nu 2.100 kr for 3 behandlinger på I alt 4-5 timer, incl. Mit nye online kursus
Kontakt mig via en kommentar,
Via messenger: Lilian Sjøberg eller via mail info@robyggeren.hopeshortcut.comm

Lilian Sjøberg

Jeg er biolog, Coach og terapeut og med mig får du en unik kombination af biologisk viden om krop og helbred sammen med effektive metoder til at fjerne stress i dit liv. Jeg har flere Parkinson klienter som mine kunder og har således et lille speciale i kroniske sygdomme.

Jeg har udviklet et effektivt koncept jeg kalder for hope coaching, som giver en systemtisk tilgang til reduction af stress

Online kursus

Jeg er i gang med at producere et online kursus i HOPE Coaching hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre

Workshops

Lær at reducere dine stress-related symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen? I can enten have mig med  You can join the online tool I have that allow us to have close to normal classroom training

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching

Kunde referencer

Jeg har arbejdet med folk med kroniske sygdomme i 3 år. Og undersøgt hvordan coaching og terapi kan hjælpe dem. Jeg har fundet en model der virker.

Jeg kalder den for HOPE, da håb ere det folk med kroniske sygdomme har brug for først og fremmest

Michael Ondracheck Pedersen

Meget kort. Jeg sidder her efter at være behandlet af Lilian og kan opsumere: Min højre arm og hånd har det bedrehåndskrift er forbedret. Jeg kan igen børste tænder med min højre arm efter i 7 år har måtte bruge min venstre arm- Jeg har reduceret mit medicinforbrug med mindst 25%. Jeg har mere mod på at beholde mit job og en vigtig ting: Jeg bliver henrykt ved tanken om den næste lille forbedring. Før så gik jeg og ventede på hvornår jeg skulle gå op i medicin dosis.

Blenn Burns

"I have reduced my Mucuna by around 50% since we first started sessions. I will continue to reduce in hopes of eliminating dyskinesia completely. I have reviewed past traumas with Lilian and have let them go. Many of these were in my subconscious and weren’t a daily thought. I have no flashbacks and emotionally sensitive past memories are not as difficult to deal with anymore “. ”

Marit Digernes, Norway

“My world has changed! First, I have been able to reduce my medication. Takes it now only when needed – this is something I thought was impossible, but yes it is possible. Second, I have been training systematically for two days. The first day I alternated between slow jogging and walking, the second day I took a demanding walk in the forest for 90 minutes. Both were challenging. I actually thought I could no longer jog because my feet are so slow, but I did it. Now I feel normal exercise stiffness in my legs, and it feels recognizable and good. This morning I woke up with a deep desire to have a job to go to. It has been years since I longed for this, so it is a good and healthy sign, I think.”