Parkinson Frontkæmpere

Parkinsons frontkæmpere

Rundt om i verden er der faktisk mennesker der formår at komme ud af Parkinson sygdommen eller blive så meget raskere at det er “værd at skrive hjem om”. Jeg har samlet alle dem jeg kan finde her på siden og sammen med mine egne erfaringer
Herunder kan du klikke og se en af mine klienter som Har opnået en kæmpe forbedring og nu beskriver han er gået 80% ned i rystelser.
Han er nu klar over den store påvirkning stress har på hans symptomer.

Afspil video
Jeg kan hjælpe dig igang!
Terapi er genvejen
Coaching sikrer at du finder din egen vej.

Bianca Molle

har reduceret sine symptomer med 3 timer Qi Gong hver dag.

Qi Gongkaldes meditation i bevægelse

 

Rafi (Rafael) Eldo

Bruger dans til at få det bedre. De langsomme bevægelser beroliger kroppen

Vi har et par danskere der har fået det meget bedre med deres Parkinson’s symptomer

Henrik Nielsen

Henrik var med i et tvprogran om alternativ helbredelse.

Vi så ham blive bedre i løbet af udsendelsen. Fra at halte på et ben ude af stand til at bruge en skruetrækker kom han til at løbe sidst i udsendelsen.
Det jeg så af den alternative behandling ligner traumebehandling. Du behøver altså ikke at bruge den specielle terapiform du ser i filmen.

Han startede med at træne til maraton og deltog i 2018 i New York marathon og gennemførte i tiden 5 timer og 33 minuter.

link til en lille klip af udsendelsen

link til et andet lille klip

Link to artiklen til venstre:Link til Dansk Parkinson forening

Fred Phillip

Her er en lang artikel med en fyr der har prøvet mange ting for at slippe af med sine symptomer.

Han slutter med de ting der passer ind i min teori. At helbrede stress er det der er mest effektivt. Han bruger lange vandreture som en del af dette.

Living With and Healing Parkinson’s Disease Holistically … My Journey with Parkinson’s!.

Karen Raphael

Karen fortæller at hun kan holde “dragen sovende”. Det er hendes metafor på at hun kan holde symptomerne på Parkinson nede ved daglig hård træning og meditation.

Interview with Clinical Research Scientist Prof. Karen Raphael

Det passer fint ind i min teori. Med træningen skaffer hun sig af med adrenalin i kroppen og med meditation trænder hun indre ro. Hun må fortsætte med træningen for ikke at symptomerne skal bygge sig op igen.

For nogle få mennesker er dette nok til at blive helbredt, hvis kroppen hurtigt lærer at at være i den tilstand af ro i sindet.

De fleste mennesker, som Karen må konstant reducere adrenalin i kroppen.

Ifølge mine teorier er det muligt at finde og eliminere rodårsagen til hvorfor vi producere så meget adreanalin ved f.eks. EFT og NLP coaching, som jeg anvender.

Historier som denne kan ændre de gamle overbevisninger om at du ikke kan reducere symptomer når du har en kronisk sygdomme.

Online kursus

Jeg er i gang med at producere et online kursus i HOPE Coaching hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre

Workshops

Lær at reducere dine stress-related symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen? I can enten have mig med  You can join the online tool I have that allow us to have close to normal classroom training

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching

Kunderne udtaler

jeg har arbejdet med folk med kroniske sygdomme siden 2014. Jeg har undesøgt hvordan Coaching og terapi kan hjælpe dig med dine stressrelaterede symptomer og har fundet en model der virker.

Jeg kalder den for HOPE

Blenn Burns

"I have reduced my Mucuna by around 50% since we first started sessions. I will continue to reduce in hopes of eliminating dyskinesia completely. I have reviewed past traumas with Lilian and have let them go. Many of these were in my subconscious and weren’t a daily thought. I have no flashbacks and emotionally sensitive past memories are not as difficult to deal with anymore “. ”