Blog

Nedbryd overbevisningerne om kronisk sygdom

I de her blog-indæg samler jeg positiv viden om Folk der har fået det bedre trods kroniske diagnoser.

Derdover mine egne teorier og gode råd om disse emner og om hvordan du kan få det bedre ligegyldigt om du lider af psykiske eller fysiske problematikker. For de kan ikke skilles ad.

Klik rundt på min blog og få en ny opfattelse af sind og sygdomme

Rydt op i din fortid for at få en bedre fremtid

Tag dig selv og dine oplevelser alvorligt. Ryd op i alle de små og store begivenheder der har haft indflydelse på dit liv. Derved kan du reducere de stimuli der gør dig stresset i dag og i fremtiden.

Biologisk stress

Du har hørt om Kæmp, Flygt og Frys. De biologiske instinkter, som alle dyr og mennesker er underlagt. Dem tager vi alvorligt i min coaching og nulstiller den negative indflydelse tidligere oplevelser har haft på dit liv.

Kroniske sygdomme - psykiske tilstande

Jo længere tid jeg arbejder med folk med psykiske tilstande eller fysiske diagnoser jo tættee kommer jeg til en afklaring om at der ikke er så meget forskel. De fleste mennesker er fanget i en eller anden form for stress-agtig tilstand. Press, forventninger, regler, arbejdstempo får de fleste mennesker til med alderen at udvise symptomer. Det er så bare tilfældigt om de udmynter sig psykisk eller fysisk.

Lilian Sjøberg

Jeg er biolog, Coach og terapeut og med mig får du en unik kombination af biologisk viden om krop og helbred sammen med effektive metoder til at fjerne stress i dit liv. Jeg har flere Parkinson klienter som mine kunder og har således et lille speciale i kroniske sygdomme.

Jeg har udviklet et effektivt koncept jeg kalder for hope coaching, som giver en systemtisk tilgang til reduction af stress

Online kursus

Jeg er i gang med at producere et online kursus i HOPE Coaching hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre

Workshops

Lær at reducere dine stress-relaterede symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching

Kunde referencer

Jeg har arbejdet med folk med kroniske sygdomme i 3 år. Og undersøgt hvordan coaching og terapi kan hjælpe dem. Jeg har fundet en model der virker.

Jeg kalder den for HOPE, da håb ere det folk med kroniske sygdomme har brug for først og fremmest

Michael Ondracheck Pedersen

Meget kort. Jeg sidder her efter at være behandlet af Lilian og kan opsumere: Min højre arm og hånd har det bedrehåndskrift er forbedret. Jeg kan igen børste tænder med min højre arm efter i 7 år har måtte bruge min venstre arm- Jeg har reduceret mit medicinforbrug med mindst 25%. Jeg har mere mod på at beholde mit job og en vigtig ting: Jeg bliver henrykt ved tanken om den næste lille forbedring. Før så gik jeg og ventede på hvornår jeg skulle gå op i medicin dosis.

Blenn Burns

"I have reduced my Mucuna by around 50% since we first started sessions. I will continue to reduce in hopes of eliminating dyskinesia completely. I have reviewed past traumas with Lilian and have let them go. Many of these were in my subconscious and weren’t a daily thought. I have no flashbacks and emotionally sensitive past memories are not as difficult to deal with anymore “. ”

Marit Digernes, Norway

“My world has changed! First, I have been able to reduce my medication. Takes it now only when needed – this is something I thought was impossible, but yes it is possible. Second, I have been training systematically for two days. The first day I alternated between slow jogging and walking, the second day I took a demanding walk in the forest for 90 minutes. Both were challenging. I actually thought I could no longer jog because my feet are so slow, but I did it. Now I feel normal exercise stiffness in my legs, and it feels recognizable and good. This morning I woke up with a deep desire to have a job to go to. It has been years since I longed for this, so it is a good and healthy sign, I think.”