Foredrag-opvarming

Parkinsons Foredrag
eller kurser

Få nyt håb. Du kan få det bedre

Foredrag for dig der:

  • gerne vil have det bedre uden brug af piller og operationer
  • har lagt mærke til at dine symptomer varierer og at de bliver større når du bliver stresset
  • synes det er interessant at f.eks. dans og boksning reducere symptomer
  • god kan tåle at høre at der er flere svar en dem videnskaben til dato har lavet studier over. Du sagtens kan finde studier rundt om i verden, der tilsammen kan stille spørgsmålstegn ved de gængse opfattelser af Parkinson.
   Se f.eks. dem med at dans mindsker symptomerne Klik her og se…

Informationerne om løsningen på Parkinson er derude, hvis du samler informationerne fra HELE verden. Det har jeg brugt 3 år på at gøre og derefter lagt min biologiske forståelses ramme ind over disse informationer.

Info
Foredraget er online via zoom:

linket kommer her 

Bestil et gratis online foredrag

Foredraget varer ca. 40-60 minutter
Med mulighed for venlige spørgsmål bagefter:
Nej der er ikke lavet studier over alt hvad jeg siger.
Foredraget bygger på biologisk viden, sund fornuft og de spirende erfaringer folk over hele kloden gør sig:
Du kan godt få det bedre

Du er ved at overveje et foredrag med RObyggeren Lilian Sjøberg. Jeg har i 5 år arbejdet med folk med kroniske sygdomme. Ved de fleste sygdomme er det efterhånden bevist at stress forværre symptomerne. Så hvad med at bearbejde stressen i stedet for sygdommen. Hvor langt kan man så komme.
Herunder en af mine klienter der fortæller om hvordan han har det nu

Afspil video

Opvarmning til foredraget herunder

Overbevisninger

Er jorden flad eller rund. Er Parkinson uhelbredelig eller er det muligt at få det bedre?

Hør om de mennesker rundt om i verden som har fået det bedre eller kalder sig selv for helbredt. Og bliv mindet om hvordan også lægevidenskaben er i konstant bevægelse.

 

Håb

Er du overbevist om at du ikke kan blive rask, eller håber du at du kan få det bedre?

Uden håbet sker der ingen ting for hvorfor bruge tid og penge på noget man ikke tror på.

Derfor vil foredraget have fokus på at nedbryde de gamle overbevisninger om Parkinson

Spirende viden

Jeg har fundet rigtig meget materiale igennem årene, som støtter mine tanker og teorier. Her et par eksempler der måske kan åbne for en anden viden om sygdomme:

Lilian Sjøberg

Jeg er biolog, Coach og terapeut og med mig får du en unik kombination af biologisk viden om krop og helbred sammen med effektive metoder til at fjerne stress i dit liv. Jeg har flere Parkinson klienter som mine kunder og har således et lille speciale i kroniske sygdomme.

Jeg har udviklet et effektivt koncept jeg kalder for HOPE coaching, som giver en systemtisk tilgang til reduction af stress

Online kursus

Jeg har producere et online kursus i HOPE Coaching hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre.

Det er jeg ved at oversætte til engelsk. Du kan skrive dig på mit nyhedsbrev ved at klikke her og få opdatering om, hvornår kurset  er færdigt. Du får samtidig tilsendt min stress test

Workshops

Lær at reducere dine stress-related symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen? I can enten have mig med  You can join the online tool I have that allow us to have close to normal classroom training

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching

Kunde referencer

Jeg har arbejdet med folk med kroniske sygdomme i 3 år. Og undersøgt hvordan coaching og terapi kan hjælpe dem. Jeg har fundet en model der virker.

Jeg kalder den for HOPE, da håb ere det folk med kroniske sygdomme har brug for først og fremmest

Michael Ondracheck Pedersen

Meget kort. Jeg sidder her efter at være behandlet af Lilian og kan opsumere: Min højre arm og hånd har det bedrehåndskrift er forbedret. Jeg kan igen børste tænder med min højre arm efter i 7 år har måtte bruge min venstre arm- Jeg har reduceret mit medicinforbrug med mindst 25%. Jeg har mere mod på at beholde mit job og en vigtig ting: Jeg bliver henrykt ved tanken om den næste lille forbedring. Før så gik jeg og ventede på hvornår jeg skulle gå op i medicin dosis.

Blenn Burns

"I have reduced my Mucuna by around 50% since we first started sessions. I will continue to reduce in hopes of eliminating dyskinesia completely. I have reviewed past traumas with Lilian and have let them go. Many of these were in my subconscious and weren’t a daily thought. I have no flashbacks and emotionally sensitive past memories are not as difficult to deal with anymore “. ”

Marit Digernes, Norway

“My world has changed! First, I have been able to reduce my medication. Takes it now only when needed – this is something I thought was impossible, but yes it is possible. Second, I have been training systematically for two days. The first day I alternated between slow jogging and walking, the second day I took a demanding walk in the forest for 90 minutes. Both were challenging. I actually thought I could no longer jog because my feet are so slow, but I did it. Now I feel normal exercise stiffness in my legs, and it feels recognizable and good. This morning I woke up with a deep desire to have a job to go to. It has been years since I longed for this, so it is a good and healthy sign, I think.”