Referencer

Kathy Devos

Efter 3 sessioner fortæller Kathy om sine erfaringer med vores coaching.  Det er en fin lille fil der fortæller om hvordan stress påvirker Parkinsons symptomer. Og om hvordan terapi kan hjælpe dig af med stressen igen og de symptomer der hører med til stressen.

Reference fra Facebook

Få et bedre liv

Ved at bruge HOPE coaching sammen med mig kan du reducere stress, press og kraftige følelser fra dit liv. Ofte er der fysiske symptomer forbundet med stress og hvis de symptomer er meget insisterende kalder vi det for en sygdom. Giv dig selv den gave og find ud af hvor meget der er tilbage af dine symptomer når du bliver mere og mere stress fri.

Afspil video

Hvad siger mine kunder

Charlotte Kock - Stress
Før behandling

En videoreference hvor Charlotte fortæller om alle sine stress symptomer –  hun arbejder 3×4 timer om ugen

Charlotte Kock – Stress -
efter 3 sessioner

En videoreference hvor Charlotte fortæller om hvor meget bedre hun har fået det og er begyndt at arbejde fuld tid igen

Michael Pedersen –
Parkinson – fortsat forbedring

På grund af Lilian’s coaching og terapi har jeg nu et meget bedre liv med resterne af mine Parkinsons symptomer.

Jeg er taknemmelig over at have forstået at stress er hovedårsagen til min Parkinson. Jeg har reduceret mit medicinforbrug med 25 % og mine symptomer i højrehånd og ben er mindsket. Jeg forstår nu at symptomerne er tæt forbundet med stressede situationer i mit liv f.eks. på jobbet. Min fremtid er lysere og jeg har energi og håb om at reducere min stress yderligere. Lillian har hjulpet mig med at få en bedre krops følelse. Jeg bruger denne nye evne til at finde ud af hvilken situation der giver mig stress. Lilian har lært mig forskellige værktøjer til at reducere symptomerne når de viser sig. Jeg kan nu igen spise suppe og børste tænder med min højre hånd, da jeg ikke ryster ret tit mere.
Jeg er diagnosticeret via skanning og har haft Parkinsons i 10 år.

Glenn Burns – Korea – Parkinsons

Din coaching er rigtig god. EFT og visualiseringerne er meget afslappende.

Jeg har reduceret mit forbrug af Mucuna (plante med naturlig dopamin) med cirka 66 % siden vi startede med første session. Jeg vil fortsætte med at trappe ned så jeg kan eliminere min dyskinesia (bivirkning af dopamin) fuldstændigt.

Vi har behandlet gamle traumer og jeg har givet slip på dem. Jeg har ikke flash backs mere. Emotionelle og følsomme emner fra fortiden er ikke så slemme at tænke på mere.

Reduceret stress er meget vigtigt for mit velbefindende, så jeg har besluttet mig at lade mig pensionere.
Mine Parkinsons symptomer er meget mere i kontrol, når jeg er mindre stresset.
Da livet altid vil indeholde stressende øjeblikke er det vigtigt at vide at mindre stress giver færre symptomer.

Michael Pedersen, Parkinson

Jeg fik konstateret Parkinson for 9 år siden. Efter et par år havde jeg, mere eller mindre bevidst, en plan klar. Jeg ville ikke give mig hen til den trussel jeg hørte fra læger og eksperter: P er en langsomt forværrende sygdom. Jeg ville gøre alt hvad jeg kunne for at prøve at knække kurven.

Jeg søgte på nettet og brugte mit spinkle netværk indenfor P, men jeg kørte efterhånden lidt fast.
Men så mødte jeg biolog og coach Lilian Sjøberg, som gerne ville skrive en selvhjælpsbog om personlig udvikling og derfor ville afprøve sine teknikker på folk med kroniske sygdomme. Hun gav mig troen tilbage på at der er muligt at bekæmpe P.
Vi har været igennem forskellige metoder, øvelser og terapi. Det har gjort mig meget mere opmærksom på min krop og sammenhængen mellem krop og psyke. Lilian har også fået mine øjne op for at internettet vrimler med personer/ cases og ligefrem en hel forening, der har som mål at forbedre situationen og ligefrem helbrede nogle helt for P.

Kort fortalt så sidder jeg her nu efter at have været i behandling hos Lilian og kan opsummere:

  • Det går bedre med min højre arm og hånd:
    • Jeg ryster ca. 80% mindre
    • Min håndskrift er blevet bedre
    • Jeg kan igen børste tænder med højre arm
  • Jeg er gået mindst 25 % ned i medicin (madopar og entacapone).
  • Jeg har fået mere mod på at jeg kan beholde mit arbejde.
  • og en vigtig ting: Jeg går spændt og venter på det næste lille fremskridt hvor jeg før gik og tænkte på hvornår jeg mon skulle op i medicin dosis.

Rebecca Cerecke, New Zealand, Parkinson

Lilian is very helpful, insightful and intuitive, she seemed to go right to the source of my problem in a short time.

I discovered that there are a lot of unhealed traumas in my past which are holding me back from my future and a good quality of life.
I am quietly optimistic, that with the tools and strategies Lilian has suggested, there is a good possibility I can change the Parkinsons outcome and improve my health and emotional well being.

Lilian very patiently and skillfully guided me through my second session with her today, addressing traumatic memories and changing their effect on my subconcious, this is already having a positive impact on my nervous system, my digestion is working better and my appetite has improved.
I’m looking forward to unlocking and healing more painful memories in my past, now that I have been given the tools, and ultimately recover my health.
Thankyou Lilian

Bjarne Henriksen – Parkinson

Jeg var til terapi hos Lilian Sjøberg for at få lidt ro på mine tanker og sjæl efter jeg har fået diagnosen Parkinson og dårligt blodtilførsel til benene.

Jeg fik nogle redskaber til at kvitte tobakken, havde røget 20 cigaretter om dagen i 47 år, men nu har jeg ikke røget i 1 måned. Rygestop er en betingelse for at jeg kan blive opereret i benene.
Under terapien kom vi ind på min afdøde søster. Jeg blev overrasket over hvor berørt jeg blev. EFT virkede utroligt godt på mig, det er jeg forundret over. Hun var min store hjælp da jeg var teenager, jeg kunne snakke fortroligt med min kære søster om alt. EFT-øvelsen hjalp mig med at lukke ned for den sorg.

Jeg har altid været den beskyttende og omsorgsfulde person over for andre, og sætter andre frem for mig selv. Jeg var altid observerende i offentlig rum for at se om der er fare for andre, hvilket ikke var godt for min indre ro. Nu fokuserer jeg heller ikke så meget på om nogen er i fare når jeg er i offentlig rum. Jeg siger til mig selv: “VI ER I SIKKERHED“.

Da terapien var slut var min krop og sjæl i dejligt meget ro, min Parkinson som også giver rystelser i venstre hånd var på magisk måde også i ro. Det kan jeg ikke forklare, måske er Parkinson mere psykisk betonet end lægevidenskaben tror på ???

Anonym – Mundbrand

Tak for en fantastisk dag. Jeg har en del år haft smerter i min mund. Lægerne har ikke kunne finde ud af hvad det var. Jeg har fået en del piller mod syre i halsen og for ca 14 dage siden var jeg ved en læge som fortalte at der intet at se i min hals, men smerten og brænden i munden var der endnu.
Ved nogle få runder tapping i dag ved EFT behandling gik smerten væk.

 

 

Mette Odgaard – Hjælp til at holde festtale

Lilian har instrueret mig i at bruge EFT i forbindelse med private taler. Jeg bliver let bevæget, når jeg holder tale.
Lilian viste mig hvad jeg skulle gøre. Og lynhurtigt kunne jeg selv og brugte det aktivt i forberedelse.
Da talen var skrevet øvede jeg mig igen og igen. Hver gng jeg kom til det punkt hvor jeg blev bevæget brugte jeg EFT og øvede talen igennem inden selve dagen.
Jeg holdt en tale, hvor jeg kunne sige det jeg følte. Jeg kan til enhver tid bruge EFT, hvis jeg skal holde tale. Jeg kan på det varmeste anbefale Lilian som er dygtig til at lære fra sig. Lilian er vedholdende og bliver ved til værktøjet (EFT) er videregivet.
Hvis ikke jeg havde lært EFT, havde der ikke været flow i talen og jeg ville være blevet rørt i den grad at jeg ikke kunne gennemføre.

Peter Bork – Sclerose

Jeg værdsætter din lyst&gejst til at afhjælpe mine skavanker, der hidrører min Sklerose.
I aften den 23 maj 2016, flyttede du mig, fra at være en dyb tvivler af EFT til at sige, det må du, for alles skyld praktiserer i fremtiden!!!
Du vinder hurtigt ens tillid imens din professionalisme & dygtighed får mig til stole på dig!!

Lilian Sjøberg

Jeg er biolog, Coach og terapeut og med mig får du en unik kombination af biologisk viden om krop og helbred sammen med effektive metoder til at fjerne stress i dit liv. Jeg har flere Parkinson klienter som mine kunder og har således et lille speciale i kroniske sygdomme.

Jeg har udviklet et effektivt koncept jeg kalder for hope coaching, som giver en systemtisk tilgang til reduction af stress

Online kursus

Jeg er i gang med at producere et online kursus i HOPE Coaching hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre

Workshops

Lær at reducere dine stress-relaterede symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching