Online

Bliv klogere i roByggerens butik

På denne side har jeg samlet de produkter jeg har til salg med en kort beskrivelse

Se mine tilbud neden for
En kort beskrivelse og links direkte til køb

Stress, Symptomer og sygdom

Stress, Symptomer og sygdom

6 ugers online kursus
Du har stress, symptomer eller en sygdom hvor lægen ikke lige kan gøre en forskel.
De fleste sygdomme bliver værre af stress. Bliv klogere på HOPE metoden, som udnytter dette fakta og lær mere om dig selv på en ny måde

Bogen Din krop råber

I denne bog har du 360 sider med alt hvad du har brug for at vide for at få det bedre, ligegyldig hvad du fejler. Bogen er lektørgodkendt. Så spørg efter den på dit bibliotek. Der er dog mange sider der skal fyldes ud og øvelser, som gør det rart at have sit eget eksemplar.
Som anmelderen skriver er det en interessant bog, der vil provokere dig til et nyt syn på helbred og velbefindende. Til dig der vedholdende kan arbejde alene.

Køb den her

 

hypnodate

Afslapnings lydfiler

Kimi Sand Holder til i Viborg og hjælper folk med mange forskellige problematikker. Hun har hjulpet mig med at lave afslapningsfiler til HOPE kurset. I kurset har du adgang til dem i 2 uger. Du kan her købe dem med adgang i 4 måneder.

Afslapnings og selvtillidshypnoser købes her.
3 fil på dansk og i bonus 4 på engelsk – 3 måneders adgang

QI Gong

Kirsten Skov er en af Danmarks bedste og mest rutinerede Qi Gong instruktører. Hun har kurser i AOF nordsjælland. Til dem der ikke er så heldige at bo tæt på er her her 2 timers Qi Gong træning med kirsten. En på dansk og en med letforståeligt engelsk instruktion. Kirsen underviser flere med kroniske sygdomme, der alle får det bedre med Qi Gong.

Qi Gong kaldes også meditation i bevægelse.  Derudover er det nok den blideste form for træning der findes. Det er utroligt godt for spændinger i overkrop og arme.

Dette kursus findes også i Kurset “Stress symptomer og sygdom“, hvor du har adgangen i kort tid. Køber du kurset her har du adgangen i 3 måneder.

Lilian Sjøberg

Jeg er biolog, Coach og terapeut og med mig får du en unik kombination af biologisk viden om krop og helbred sammen med effektive metoder til at fjerne stress i dit liv. Jeg har flere Parkinson klienter som mine kunder og har således et lille speciale i kroniske sygdomme.

Jeg har udviklet et effektivt koncept jeg kalder for HOPE shortcut, som giver en systematisk tilgang til reduktion af stress

Online kursus

Jeg er i gang med at producere et online kursus i HOPE Coaching hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre

Workshops

Lær at reducere dine stress-related symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen? I can enten have mig med  You can join the online tool I have that allow us to have close to normal classroom training

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching

Kunde referencer

Jeg har arbejdet med folk med kroniske sygdomme i 3 år. Og undersøgt hvordan coaching og terapi kan hjælpe dem. Jeg har fundet en model der virker.

Jeg kalder den for HOPE, da håb ere det folk med kroniske sygdomme har brug for først og fremmest

Michael Ondracheck Pedersen

Meget kort. Jeg sidder her efter at være behandlet af Lilian og kan opsumere: Min højre arm og hånd har det bedrehåndskrift er forbedret. Jeg kan igen børste tænder med min højre arm efter i 7 år har måtte bruge min venstre arm- Jeg har reduceret mit medicinforbrug med mindst 25%. Jeg har mere mod på at beholde mit job og en vigtig ting: Jeg bliver henrykt ved tanken om den næste lille forbedring. Før så gik jeg og ventede på hvornår jeg skulle gå op i medicin dosis.

Blenn Burns

"I have reduced my Mucuna by around 50% since we first started sessions. I will continue to reduce in hopes of eliminating dyskinesia completely. I have reviewed past traumas with Lilian and have let them go. Many of these were in my subconscious and weren’t a daily thought. I have no flashbacks and emotionally sensitive past memories are not as difficult to deal with anymore “. ”

Marit Digernes, Norway

“My world has changed! First, I have been able to reduce my medication. Takes it now only when needed – this is something I thought was impossible, but yes it is possible. Second, I have been training systematically for two days. The first day I alternated between slow jogging and walking, the second day I took a demanding walk in the forest for 90 minutes. Both were challenging. I actually thought I could no longer jog because my feet are so slow, but I did it. Now I feel normal exercise stiffness in my legs, and it feels recognizable and good. This morning I woke up with a deep desire to have a job to go to. It has been years since I longed for this, so it is a good and healthy sign, I think.”