Hope Metoden

Hope metoden

Du kan lære mere om at få det bedre på tre måder

  1. Personlig Terapi med mig, hvor jeg hjælper dig med at reducere dine stress relatered symptom toppe
  2. Et kursus sammen med din Parkinson klub, hvor jeg på dansk lærer jer mere om HOPE metoden så vi kan få kickstarted din reducering af symptomer
  3. Du køber mit engelske online kursus, hvor du ved selvstudie lærer mere om HOPE metoden eller “HOPE Shortcut” som jeg kalder denne genvej til bedre helbred

Ved at bruge HOPE coaching sammen med mig eller lære om HOPE metoden i mit online kursus kan du reducere stress, pres og kraftige følelser fra dit liv. Ofte er der fysiske symptomer forbundet med stress og hvis de symptomer er meget insisterende kalder vi det for en sygdom.

Giv dig selv den gave og find ud af hvor meget der er tilbage af dine symptomer når du bliver mere og mere stress fri.
Dette koncept er afprøvet på flere typer af kroniske sygdomme f.eks. Parkinson.

Derfor ved jeg det virker på rigtig mange sygdomme og symptomer.

Jeg har lavet denne model for at folk systematisk kan mærke en forbedring af deres coaching

Kurset om HOPE metoden

Hvis du er blevet interesseret efter at have læst nedenstående så er det her du køber det online kursus, der fortæller dig hvordan du håndtere stress, symptomer og sygdomme. 

Det er den model jeg bruger når jeg behandler folk med kroniske sygdomme som Parkinson.

Jeg laver også helt almindelige kurser på dansk eller engelsk
1. Lokalt i jeres Parkinsons klub eller
2. Online for en lukket gruppe af mennesker f.eks. din Parkinson klub, hvilket  bliver noget billigere

Anna skriver om kurset:
“Jeg elsker det kursus.  Jeg har læst alt og jeg har set alle videoer. Jeg kan godt lide at der er nogen der italesætter nogle af de problemer jeg går rundt med. Jo mere viden jo bedre er det for mig. Jeg elsker, at der er en masse information.

Med det store arbejde det har været og lave det kursus setup, fortjener det meget mere opmærksomhed.

Jeg ville være utroligt ked af hvis jeg ikke fik det fulde udbytte af alle de ting der står. Der er en masse viden. Det er bundsolidt. Det kræver noget tid og dedikation, for det er lige som en slankekur det er dig selv der skal gøre arbejdet.”

Håb

Mange mennesker sidder fast i deres situation og tror ikke de kan få det bedre. Så kun ved at give dem håb kan de komme i et aktivt gear. Derfor er håbet det aller første arbejder med. Ja du kan få det bedre end du har det nu.

Observer symptomer

Mine klienter udfylder en dagbog, hvor de skriver ned 3 gange om dagen hvad deres symptomer, følelser og tanker er omkring den mest markante situation på dagen. Der hvor følelser eller symptomer var størst.

Gennem denne proces bliver de klar over at der er en sammenhæng mellem symptomer/følelser og hvad de gør eller tænker.

Pacificer symptomet

Det er her det bliver spændende. Hver person har deres egen mening om hvad der kan hjælpe dem, men de kan guides. Målet er at blive mere rolige og mere bevidst. En vifte af muligheder skal bredes ud til folk. Her kommer en skov af coaches og terapeuter op som gerne vil hjælpe f.eks. sådan en som mig. Hvis det var fysisk gik vi i Fitnessworld, men hvor går vi hen med stress symptomer og sygdomme? En portal med medlems abonnement og 100 vis af online foredrag og kurser og adgang til coaches, ville være dejligt. Indtil dette er en realitet, har jeg lavet et kursus hvor du får kendskab til denne nye måde at tænke sundhed på. I dette kursus har jeg inviteret en Hypnoterapeut og en Qi Gong instruktør til at suplere min coaching. Derved er konceptet begyndt.

Engager og bliv aktiv

Folk kan ikke gå til coach og terapi hele deres liv. De skal i gang selv. Der er også her motiverings metoder, som jeg og andre coach kan byde ind med.

Jeg har lavet dette koncept ud fra mine erfaringer med klienter ogmånedsvis studeren af hvad folk omkring i verden gør for at blive raske fra deres kroniske sygdom. Dette koncept har indtil videre hjulpet

  • 3 med Parkinson ned til ca. 1/3 af de symptomer de have før og et par af dem har valgt at trappe tilsvarende ned i medicin efter eget valg.
  • En med mundbrand har fået sine symptomer så meget væk at de ikke genere i det daglige.
  • En med PTSD fungere nu meget bedre socialt.

Hvis du har en kronisk sygdom er du velkommen til at booke mig til en gratis 40 minutters samtale, så vi kan se om dine symptomer variere i løbet af dagen og om du har gavn af et forløb med mig. Rom blev ikke bygget på en dag, så 10 gange coaching er nødvendig for at opnå et resultat. Kig under book mig i menuen

Lilian Sjøberg

Jeg er biolog, Coach og terapeut og med mig får du en unik kombination af biologisk viden om krop og helbred sammen med effektive metoder til at fjerne stress i dit liv. Jeg har flere Parkinson klienter som mine kunder og har således et lille speciale i kroniske sygdomme.

Jeg har udviklet et effektivt koncept jeg kalder for hope coaching, som giver en systemtisk tilgang til reduction af stress

Online kursus

Jeg har online kursus i HOPE metoden hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre

Workshops

Lær at reducere dine stress-related symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen? I can enten have mig med  You can join the online tool I have that allow us to have close to normal classroom training

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching

Kunde referencer

Jeg har arbejdet med folk med kroniske sygdomme i 3 år. Og undersøgt hvordan coaching og terapi kan hjælpe dem. Jeg har fundet en model der virker.

Jeg kalder den for HOPE, da håb er det folk med kroniske sygdomme har brug for først og fremmest

Michael Ondracheck Pedersen - Parkinson

Meget kort. Jeg sidder her efter at være behandlet af Lilian og kan opsumere: Min højre arm og hånd har det bedrehåndskrift er forbedret. Jeg kan igen børste tænder med min højre arm efter i 7 år har måtte bruge min venstre arm- Jeg har reduceret mit medicinforbrug med mindst 25%. Jeg har mere mod på at beholde mit job og en vigtig ting: Jeg bliver henrykt ved tanken om den næste lille forbedring. Før så gik jeg og ventede på hvornår jeg skulle gå op i medicin dosis.

Blenn Burns - Korea- Parkinson

"I have reduced my Mucuna by around 50% since we first started sessions. I will continue to reduce in hopes of eliminating dyskinesia completely. I have reviewed past traumas with Lilian and have let them go. Many of these were in my subconscious and weren’t a daily thought. I have no flashbacks and emotionally sensitive past memories are not as difficult to deal with anymore “. ”

Marit Digernes, Norway - Parkinson

“My world has changed! First, I have been able to reduce my medication. Takes it now only when needed – this is something I thought was impossible, but yes it is possible. Second, I have been training systematically for two days. The first day I alternated between slow jogging and walking, the second day I took a demanding walk in the forest for 90 minutes. Both were challenging. I actually thought I could no longer jog because my feet are so slow, but I did it. Now I feel normal exercise stiffness in my legs, and it feels recognizable and good. This morning I woke up with a deep desire to have a job to go to. It has been years since I longed for this, so it is a good and healthy sign, I think.”