Boganmeldelse

Boganmeldelse
Din krop råber til dig
- Så lyt dog efter

Med undertitlen “Selvhjælpsbog i personlig udvikling til dig der er nysgerrig på kroppens signaler” afslører fra starten at der er tale om en bog, hvor forfatteren har meget på hjertet, som hun gerne vil dele, for at gavne andre. Titlen kunne også tyde på, at der er tale om endnu en selvhjælpsbog som vil formidle et entydigt svar på en virksom form for personlig udvikling – i dette tilfælde med fokus på vigtigheden af, at lytte til kroppens signaler.

Men i stedet for at møde en bedrevidende forfatter med det ultimative svar, møder læseren et ikke-perfekt, hjælpsomt menneske, og en meget befriende, personlig beretning om hvordan alle må finde deres eget svar på, hvad der fremmer selvudvikling

Bogen spænder vidt

Sjøbergs forslag spænder vidt fra motion, mad, kropsholdning, nedbringelse af myldertanker, genforhandling af tanke-føle forbindelser mellem hjernen og kroppen, vitaminer, bearbejdelse af ens personlighed –

Læseren opfordres til selv at definere sit mål med selvudvikling. Er det bedre humør, frihed fra negative påvirkninger fra traumer, harmoni, kærlighed til en selv, eller ganske enkelt bedre søvn?

‘På denne måde, og fordi Sjøberg skriver så åbent og personligt til læseren, opleves bogen på en måde som en god, lang, og ligeværdigt snak med en veninde, hvor der er plads til løse overvejelser og fortvivlelse. Sjøbergs rolle i samtalen er at bruge sin viden, erfaringer, og optimisme til at foreslå mulige svar. For hun vil inderligt gerne hjælpe

Hvordan

Bogen er struktureret for at hjælp læseren med at navigere igennem de mange dele, som inkluderer:

1 historier fra Sjøbergs egne praksis som NLP Coach og EFT-terapeut,
2. teorier, som ofte bliver brugt i terapeutiske sammenhæng, for at overbevise læseren om muligheden for selvudvikling, historier fra Sjøbergs egne praksis som NLP Coach og EFT-terapeut,
3. øvelser
4. en systematisk gennemgang af følelser, og
5. teknikker. Oveni får man dokumentation i form af bilag og referencer, som afspejler den biolog, som Sjøberg også er

Praktiske informationer

Anmelder

Bogen er anmeldt af N. Leila Trapp, Ph.d., Lektor og ivrig læser af selvhjælpsbøger.”

 

Forfatter: Lilian Sjøberg
ISBN: 9788740974812

Køb bogen her:

Lilian Sjøberg

Jeg er biolog, Coach og terapeut og med mig får du en unik kombination af biologisk viden om krop og helbred sammen med effektive metoder til at fjerne stress i dit liv. Jeg har flere Parkinson klienter som mine kunder og har således et lille speciale i kroniske sygdomme.

Jeg har udviklet et effektivt koncept jeg kalder for hope coaching, som giver en systemtisk tilgang til reduction af stress

Online kursus

Jeg er i gang med at producere et online kursus i HOPE Coaching hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre

Workshops

Lær at reducere dine stress-related symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen? I can enten have mig med  You can join the online tool I have that allow us to have close to normal classroom training

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching

Kunde referencer

Jeg har arbejdet med folk med kroniske sygdomme i 3 år. Og undersøgt hvordan coaching og terapi kan hjælpe dem. Jeg har fundet en model der virker.

Jeg kalder den for HOPE, da håb ere det folk med kroniske sygdomme har brug for først og fremmest

Michael Ondracheck Pedersen

Meget kort. Jeg sidder her efter at være behandlet af Lilian og kan opsumere: Min højre arm og hånd har det bedrehåndskrift er forbedret. Jeg kan igen børste tænder med min højre arm efter i 7 år har måtte bruge min venstre arm- Jeg har reduceret mit medicinforbrug med mindst 25%. Jeg har mere mod på at beholde mit job og en vigtig ting: Jeg bliver henrykt ved tanken om den næste lille forbedring. Før så gik jeg og ventede på hvornår jeg skulle gå op i medicin dosis.

Blenn Burns

"I have reduced my Mucuna by around 50% since we first started sessions. I will continue to reduce in hopes of eliminating dyskinesia completely. I have reviewed past traumas with Lilian and have let them go. Many of these were in my subconscious and weren’t a daily thought. I have no flashbacks and emotionally sensitive past memories are not as difficult to deal with anymore “. ”

Marit Digernes, Norway

“My world has changed! First, I have been able to reduce my medication. Takes it now only when needed – this is something I thought was impossible, but yes it is possible. Second, I have been training systematically for two days. The first day I alternated between slow jogging and walking, the second day I took a demanding walk in the forest for 90 minutes. Both were challenging. I actually thought I could no longer jog because my feet are so slow, but I did it. Now I feel normal exercise stiffness in my legs, and it feels recognizable and good. This morning I woke up with a deep desire to have a job to go to. It has been years since I longed for this, so it is a good and healthy sign, I think.”