Om Robyggeren

Hvem er Robyggeren

Ved at bruge HOPE coaching sammen med mig kan du reducere stress, press og kraftige følelser fra dit liv. Ofte er der fysiske symptomer forbundet med stress og hvis de symptomer er meget insisterende kalder vi det for en sygdom. Giv dig selv den gave og find ud af hvor meget der er tilbage af dine symptomer når du bliver mere og mere stress fri.

Jeg har lige været i radioen. Hør udsendelsen herunder. Jeg taler mest om mit arbejde med Parkinson Patienter og lidt om min bog som lige har fået en fin anmeldelse af bibliotekerne. Så i februar 2020 tror jeg du kan spørge efter “din krop råber efter dig – så lyt dog efter” af Lilian Sjøberg

I videoen nævner jeg et kursus. Det kan du læse om her

Afspil video

Hvordan et helt livs tanker bliver til en livsmission - Selvhjælp til alle

Hvem er jeg?

Jeg elsker at hjælpe andre med at få det bedre. Det er min mission i livet at udbrede nemme selvhjælpsværktøjer til alle der vil investere tid i dem selv.

Jeg er født langt ude på landet hvor der er højt til loftet og hvor solen skinner altid. Men også født i en tidsalder hvor børn blev sprunget over i køen hos købmanden og hvor “ro renlighed og regelmæssighed”, “børn skal ses men ikke høres” var god latin. Jeg gik i en skole med kun 10-15 børn på hver klassetrin (1-3 klasse), kun 2 lærere og hest i baghaven. Det var fantastisk.

 

Min barndom - mine styrker

Min mor og far arbejdede begge fuldtids fra jeg var 3 uger gammel. Jeg legede meget alene inde og i haven. Det lærte mig at være filosoferende, meget selvstændig og meget kreativ i tanke og gerning.
vis der skal ske noget er jeg den eneste til at sætte det i gang. Da jeg blev voksen var det derfor naturligt at læse bøger eller gå på kurser hvis jeg ville have ændret et problem. Havde jeg det dårligt opsøgte jeg forskellige terapeuter indtil mit problem var løst. Det gik rigtig stærkt da jeg opdagede de selvhjælpsværktøj jeg i dag giver videre.

Hvordan børn kan være mod hinanden

Da jeg var 9 flyttede vi og jeg kom i en stor skole med hele 600 børn. Klassen var på 30 børn og meget dysfunktionel. Et fastlåst hireaki med konger og dronninger og dem der bare skulle moppes. Pladserne var delt ud så jeg blev den neutrale person, der kunne snakke med alle og jeg havde ondt af de moppede. Det var forfærdeligt at se på. Den mest moppede på skolen hed Hilde. Skolebørnene omdøbte en tavlesvamp til “Hilde” og kastede den rundt efter de børn der skulle moppes, så de fik “hilden” og dermed ikke var i tvivl om hvorfor de skulle moppes.

Jeg har derfor et stort ønske om at hjælpe Børn i skolealderen, så de kommer ud af de forfærdelige følelser og kan få et godt voksenliv. Jo tidligere indsats jo flere gode år.

Min mission

Nedbryde overbevisninger om sygdomme – Du kan få det meget bedre

Min coach karriere har dog ført mig i retning af at hjælpe folk med kroniske sygdomme. Det skyldes min tænksomhed: “Hvordan kan det være at nogle få bliver raske og andre ikke”. Det svære tiltaler mig og med værktøjerne fra EFT og NLP gik jeg i gang. Jeg lod tilfældighederne råde og Har således hjulpet

  • en Krisveteran med PTSD (5 behandlinger), så han nu ikke mere eksplodere over at andre mennesker ikke lige gør hvad han vil.
  • Jeg har helbredt en med mundbrand
    (5 behandlinger plus en masse telefonsamtaler)
  • Fundet ud af at sklerose kan påvirkes (2 personer)
  • Behandlet en håndfuld med Parkinson sygdommen, som alle har trappet ned på medicinforbruget og har færre symptomer.

Lilian Sjøberg

Det jeg bruger for at hjælpe dig er:

Min uddannelse som Biolog, hvor jeg arbejder ud fra adfærd og fysiologi. Stress er f.eks. en faktor som påvirker alle sygdomme

Jeg er Certificeret NLP Coach og herfra er der mange gode selvhjælpsværktøjer som vi undervejs lærer dig at bruge

Jeg er EFT Terapeut. EFT (emotionel frihedsterapi) er det værktøj som kan bruges til alt, og som er let at lære. Hvis du er en person der føler meget, er det værktøjet for dig.

Disse tre ting er en stærk kombination sammen med min naturlige intuition og evne til at løse problemer. Vi finder sammen den knude i dit liv der kan løses her og nu.

Jeg har udviklet et effektivt koncept jeg kalder for HOPE coaching, som giver en systemtisk tilgang til reduction af stress

Online kursus

Jeg er i gang med at producere et online kursus i HOPE Coaching hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre

Workshops

Lær at reducere dine stress-relaterede symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching

Kunde referencer

Jeg har arbejdet med folk med kroniske sygdomme i 3 år. Og undersøgt hvordan coaching og terapi kan hjælpe dem. Jeg har fundet en model der virker.

Jeg kalder den for HOPE, da håb ere det folk med kroniske sygdomme har brug for først og fremmest

Marit Digernes, Norway

“My world has changed! First, I have been able to reduce my medication. Takes it now only when needed – this is something I thought was impossible, but yes it is possible. Second, I have been training systematically for two days. The first day I alternated between slow jogging and walking, the second day I took a demanding walk in the forest for 90 minutes. Both were challenging. I actually thought I could no longer jog because my feet are so slow, but I did it. Now I feel normal exercise stiffness in my legs, and it feels recognizable and good. This morning I woke up with a deep desire to have a job to go to. It has been years since I longed for this, so it is a good and healthy sign, I think.”