Online Kursus

Online Kursus
Stress symptomer og sygdomme

Kurset for dig der er udfordret eller vil undgå at blive det i fremtiden

Dette forløb er særligt lavet med henblik på dig, der vil blive klogere på din egen stressreaktioner, symptomer og sygdomme – så du kan få det godt igen eller undgå at blive stresset og syg i fremtiden.

Bliv del af den nye trend i verden

Dette forløb er særligt lavet med henblik på dig, der vil blive klogere på din egen stressreaktioner, symptomer og sygdomme – så du kan få det godt igen og undgå at blive stresset og syg igen. Du vil kort sat danne grundlaget for et liv i ro på basis af en sund krop.
Det er lavet til dig, der er har prøvet at mærke stress, symptomer eller sygdomme. Du ved godt, at en ændring er nødvendig for at du skal få det bedre eller undgå at få de samme sygdomme som en eller flere i din nærmeste familie har.
Dette forløb giver dig et nyt syn på sundhed og sygdom – Nyt fordi jeg vil nedbryde de mest almindelige overbevisninger om hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan lade sig gøre.
Og jeg holder dig hånden hele vejen, så du bliver ført trygt igennem forløbet.
Så du kan undgå en fremtid med sygdomme eller få vendt din situation, brudt kurven eller hvad der nu skal til for at det går fremad med din stress symptomer eller sygdom.

Hvad bliver dit udbytte af forløbet?

 • I løbet af 6 uger kan du forvandle dit syn på dig selv og din krop, og du får en tydelig vej ud af din situation.
 • Du får nyt håb om at din situation og fremtid kan blive anderledes end du tror nu
 • Du får 4 metoder som folk i hele verden bruger, som vej ud af selv alvorlige tilstande som vi kalder kroniske sygdomme
 • Du får en måde at tage sig sammen på, når arbejdet skal gøres
 • Du vil få det rigtige mindset, så du ubevidst vil arbejde hen mod succes med metoderne

Hvilke redskaber vil forløbet give dig?

I løbet af de 6 uger kommer vi igennem.
Du vil blandt andet få redskaber til:

 • At nedbringe din stress
 • At nedbringe kraftige følelser
 • At reducere symptomer og sygdomme
 • At observere din krops signaler
 • At måle din tilstand nu og her så du kan se fremgangen

Hvem er forløbet for?

Hvem er forløbet for?

Kan du genkende en eller flere af disse:

 • Du har været nede med stress og ønsker ikke at komme der igen
 • Du får advarselssignaler fra kroppen om at noget er galt, måske du allerede har været til læge
 • Du har en eller flere diagnoser, som besværliggør dit liv
 • Du har ældre familiemedlemmer med dianosser og tilstande du ikke ønsker skal blive en del af dit liv

Så er kurset for dig!
Mit mål er nemlig at hjælpe dig, der er ramt af livet fysisk eller psykisk og ønsker at komme ud af denne ubehagelige tilstand, eller undgå at falde i stressfælden en gang til.
Det gør jeg på en omsorgsfuld, professionel og effektiv måde, ved hjælp af min rådgivning.

JA TAK,
JEG VIL GERNE MED PÅ KURSET Stress symptomer og sygdom

Forløbet består af i alt 6 moduler – delt op hen over 6 uger, så der er rigelig tid til at komme i dybden med alle moduler.
Jeg har undersøgt hvordan folk i hele verden kommer sig fra kroniske sygdomme. Dette har jeg sammenholdt med min coaching og terapi af mennesker med både fysiske og psykiske udfordringer. Dette sammen med min viden som biolog har gjort at jeg har lavet en model som vil hjælpe alle lige gyldigt hvad de fejler.
Denne model kalder jeg HOPE fordi håbet om forandring er grundlaget for at du stopper med at lade dig føre passivt af hvad der sker med dig i dit liv og til at du bliver en aktiv fighter.

Skriv til mig på liliansjoeberg@gmail.com hvis din parkinson klub vil tilbydes et kursus på DANSK online for en gruppe eller hos jer lokalt

Modul 1: Håbet

I modul 1 skal du have det absolut mest basale på plads nemlig håbet om at du kan ændre din tilstand. Uden håb kan du ikke gøre noget.

 • Der var engang bekymringer om at jorden var flad og selvom vi har fundet ud af at det ikke er tilfældet har vi stadig mange fastlåste meninger om hvordan sygdomme opstår om hvorvidt de kan helbredes eller ej
 • For 70 år siden måtte man ikke bade på stranden efter frokost af frygt for at dø under svømning, det ved vi godt ikke passer nu. Dette blev modbevist allerede i 1963 men det tog årtier før vi i Danmark fandt ud af det
 • Nu er verden ved at opdage at stress er årsag til mange flere sygdomme end vi tror. Danmark behøver ikke være det sidste land der finder ud af det denne gang.

Kort sagt få de allernyeste overbevisninger om sygdom, stress og gener her.

Modul 2: Observer dine følelser, stress og symptomer

I modul 2 får du værktøj til at observere dig selv og dine følelser og symptomer i 14 dage. Det er nødvendigt for at du skal kunne se enhver fremgang.
Derfor skal du skrue op for din unikhed. Så vil du finde frem til det, man kalder for din niche. Der, hvor du har nemt ved at være, fordi du ikke behøver knokle for at skille dig ud fra konkurrenterne.

Modul 3: Kickstart dit liv

Modul 3 er et bonus modul for dig der vil forstå hvordan nogle mennesker er aktive og friske og andre trætte og gået i stå i krop og sjæl
I dette modul får du øjnene op for en af den moderne verdens største udfordringer for din krop.

Modul 4: Opsamling af Observationer

Der er nu gået 2 uger, hvor du har dannet et grundlag for din situation og nemmere vil kunne se og mærke enhver fremgang. Vi samler op på dine udfordringer og problematikker

Modul 5: Pacificer stress, symptome og følelser


I modul 5 er vi praktiske. Her er et væld af tips til hvordan du kan få det bedre. Der er derudover klare anbefalinger til hvad du skal gøre for at få det bedre. Du skal vælge 2 ud af 4 retninger og gå i gang med en ny og mere aktiv rejse mod bedre humør og helbred.

Modul 6: Engager dig

I modul 6 handler det om at få frigivet noget tid i dagligdagen ved at kigge på dine værdier
Derudover en motivations øvelse så den sidste modvilje mod at gå i gang kan forsvinde

Sådan fungerer forløbet

Moduler:

 1. Du vil få adgang til modulerne med en uges mellemrum – Modulerne er tilgængelige på en online side, som du får et link til.
 2. I modulerne er der videoer, der uddyber emnet, og der er arbejdsark de steder, hvor det er relevant.’

Sparring:

 • Der vil løbende være sparring med mig, enten over telefon eller over et online tool jeg har, af en times varighed. På den måde vil du blive holdt i hånden undervejs.
 • Der er mulighed for at skrive mails til mig efter hver modul.
 • Der vil være sparringssamtaler efter modul 2 (Start på observationer) efter modul 4 (opsamling af observationer), efter modul 5 (Pacificer stress) og efter modul 6 (Engager dig).
 • Endelig vil der være en opfølgende samtale 3 måneder efter forløbet, for at sikre at du holdes til ilden og føler dig støttet til alle dine planer er implementeret.
 • Der vil regelmæssigt være online QA sessioner hvor spørgsmål fra jer bliver taget op og gennemgået, disse vil blive optaget så alle kan se dem. Jeg har her hjælp fra Hypnoterapeut Kimi Sand

Lukket Facebook-gruppe:

 • Der vil desuden blive lavet en lukket Facebook-gruppe kun for deltagerne på kurset, hvor det også er muligt at få sparring fra mig og hinanden.

Køb kurset

Hvis du er blevet interesseret efter at have læst dette så er det her du køber det online kursus der fortæller dig hvordan du håndtere stress, symptomer og sygdomme.  Det er denne model jeg bruger når jeg behandler folk med kroniske sygdomme som Parkinson

JA TAK
JEG VIL GERNE MED PÅ kurset
Hvad koster det?

Du får i alt:

 • 6 moduler med i alt 25 videoer og 1 arbejdsark (værdi 2.000 + 200 = 3.200 kr)
 • 2×1 times Qi Gong træning du kan bruge ubegrænset i 4 uger (Værdi = 4.000)
 • 5 hypnose filer til ubegrænset brug i 4 uger (=Værdi 2000)
 • 3 sparringssamtaler (værdi 3.000 kr.)
 • Værdi i alt: over 9.000 kr.

Du betaler nu: 250 kr.

De første ca. 10 får det til denne uhørlige pris, så det er med at slå til inden jeg får opdateret prisen, Når jeg er sikker på at alt teknisk virker så vil prisen langsomt stige så det matcher værdien

Lilian Sjøberg

 Hvis du tilmelder dig forløbet og arbejder intensivt med modulerne, samt min rådgivning, vil du kunne se resultater i dit humør eller fysik efter 3 måneder.

JA TAK, JEG VIL GERNE MED PÅ FORLØBET
Hos mig kan du være helt tryg:
Jeg har en kandidatgrad i biologi og kan derfor forstå den menneskelige krop og hjerne.

Jeg er certificeret Coach og Terapeut

Derudover har jeg 5 års erfaring med at arbejde med stress og kronisk sygdom.

 

Lilian Sjøberg

Afbestilling:

Tilmelding er bindende. Hvis du tilmelder dig forløbet og arbejder intensivt med modulerne, samt min rådgivning, vil du kunne se resultater i dit humør eller fysik efter 3 måneder.

RObyggeren

Jeg hjælper dig med at ændre dit liv ved at reducere stress og symptomer.

KONTAKT
Bybækterrasserne 128F
Email: info@robyggeren.hopeshortcut.com

Phone: 61691587 (helst sms, så ringer jeg)

CVR : 26293944

Online kursus

Jeg er i gang med at producere et online kursus i HOPE Coaching hvori du får teorien om hvorfor du bliver syg og stresset og hvordan du kan bruge placeboeffekten som løftestang til at få det bedre

Workshops

Lær at reducere dine stress-related symptomer ved at bruge den simple selvhjælps teknik EFT

Er du i en gruppe der gerne vil have hjælp kan vi lave en online session for hele gruppen? I can enten have mig med  You can join the online tool I have that allow us to have close to normal classroom training

Online Konsultation

Det kan ikke være nemmere end side hjemme foran din computer og modtage terapi og coaching

Kunde referencer

Jeg har arbejdet med folk med kroniske sygdomme i 3 år. Og undersøgt hvordan coaching og terapi kan hjælpe dem. Jeg har fundet en model der virker.

Jeg kalder den for HOPE, da håb er det folk med kroniske sygdomme har brug for først og fremmest

Michael Ondracheck Pedersen - Parkinson

Meget kort. Jeg sidder her efter at være behandlet af Lilian og kan opsumere: Min højre arm og hånd har det bedrehåndskrift er forbedret. Jeg kan igen børste tænder med min højre arm efter i 7 år har måtte bruge min venstre arm- Jeg har reduceret mit medicinforbrug med mindst 25%. Jeg har mere mod på at beholde mit job og en vigtig ting: Jeg bliver henrykt ved tanken om den næste lille forbedring. Før så gik jeg og ventede på hvornår jeg skulle gå op i medicin dosis.

Blenn Burns - Korea- Parkinson

"I have reduced my Mucuna by around 50% since we first started sessions. I will continue to reduce in hopes of eliminating dyskinesia completely. I have reviewed past traumas with Lilian and have let them go. Many of these were in my subconscious and weren’t a daily thought. I have no flashbacks and emotionally sensitive past memories are not as difficult to deal with anymore “. ”

Marit Digernes, Norway - Parkinson

“My world has changed! First, I have been able to reduce my medication. Takes it now only when needed – this is something I thought was impossible, but yes it is possible. Second, I have been training systematically for two days. The first day I alternated between slow jogging and walking, the second day I took a demanding walk in the forest for 90 minutes. Both were challenging. I actually thought I could no longer jog because my feet are so slow, but I did it. Now I feel normal exercise stiffness in my legs, and it feels recognizable and good. This morning I woke up with a deep desire to have a job to go to. It has been years since I longed for this, so it is a good and healthy sign, I think.”